dijous, 21 de gener del 2010

Reunió interdiocesana 19 de gener 2010 a Barcelona


Com a responsables de Vida Creixent d'Urgell-Andorra hem assistit a la reunió Núria Obach, membre de la comissió diocesana i la presidenta Maria Carme Ribes.

Entre altres assumptes de l'Ordre del dia, de la 63 Trobada interdiocesana de coordinadors i consiliaris de Catalunya, Andorra i Les Illes era la presentació del Tema de Fons a presentar per Vida Creixent d'Urgell.

A les 11:00 h ens toca lleguir-lo i repartir fotocòpies a cada un dels coordinadors diocesans. Trencant el costum de només llegir-lo a veu alta jo vaig fer la presentació del tema "Compromís cristià " muntat en power point -diapositives amb boniques imatges i música de fons-, va agradar molt als companys que així ho varen comentar.

Per la tarda seguint l'Ordre del Dia hi va haver paraules del bisbe auxiliar de l'Arquebisbat de Barcelona monsenyor Sebastià Taltavull. Monsenyor va venir a l'hora del dinar.

D'aquestes 3 trobades a l'any sempre en gaudim d'alguna que altra alegria i de vegades també tristessa de l' absencia fisica d'algun membre que ens ha deixat darrerament. Aquesta vegada era la manca entre nosaltres del que havia estat coordinador diocesà de Tortosa, l'amic Gisbert (a.c.s) la coordinadora actual és la seva germana Encarnació.