dijous, 15 d’octubre del 2009

Avui fa un mes que va sortir elegit un nou Coordinador interdiocesà

Canvi de coordinador interdiocesà
El dia 15 de setembre, i durant la primera reunió interdiocesana d’aquest curs, va fer-se l’elecció del coordinador interdiocesà de Catalunya, Balears i Andorra. En l’última reunió del curs passat, Antoni Bosch va presentar la dimissió del càrrec, tota vegada feia més d’11 anys que era el coordinador interdiocesà. Es van presentar, com a relleu, dos candidats, en Pere Canaleta, coordinador diocesà de Girona, i Sergi Òliba, coordinador diocesà de Barcelona.
En el decurs de la reunió cada candidat va presentar i va defensar el seu programa i els seus objectius a dur a terme en els quatre anys que dura el mandat de coordinador interdiocesà.
Per un marge de dos vots, va guanyar el coordinador de Barcelona, que a partir d’ara serà també, coordinador diocesà de Barcelona. Se li gira molta, però molta feina! Esperem que tingui el suport i l’ajuda de tot el moviment.
Acaba una etapa, una etapa que l’Antoni Bosch ha cobert magníficament, amb una bona feina, ben feta, fent que Vida Creixent fos present i coneguda no solament en l’àmbit eclesial, sinó també dins l’esfera de l’administració i de la societat. Va ser un bon final de la seva feina com a coordinador interdiocesà, la celebració dels 25 anys de Vida Creixent, amb una gran festa de comunitat viva a la basílica de Santa Maria del Mar, i un dinar de germanor al Palau de Congressos de Catalunya. Gràcies Antoni! Per tota la feina callada, per tots els maldecaps passats, pels camins oberts que has deixat.
Ara comencem amb en Sergi. El Moviment continuarà igual perquè els seus principis són inamovibles; potser canviaran les formes d’actuació perquè cada persona fa les mateixes coses de forma diferent. Però no ens preocupem, el que té importància és que el missatge i els objectius siguin els mateixos. I creiem que això ho tenim assegurat. Sergi, endavant i bona feina! I pots comptar amb la nostra col·laboració!
Després de fer l’elecció es van explicar les actuacions de les altres diòcesis des de la darrera reunió del juny. Vam celebrar l’Eucaristia, presidida per Mn. Miquel Bada, consiliari diocesà de Barcelona i interdiocesà de Catalunya, Balears i Andorra, que va concelebrar amb els consiliaris diocesans presents. I per acabar, el dinar de germanor acabat com sempre amb els tortells, boníssims, amb els que ens tenia acostumats l’Antoni Bosch, i un xarrup d’una mistel·la dolça, dolça...
( crònica copiada de la web Vida Creixent Barcelona ) Felicitats Sergi!.